SİNOP GERZE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 YILI BİZİM YILIMIZ OLDU. TÜRKİYE KÜREK ŞAMPİYONASINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1'Sİ VE TÜRKİYE 2'Sİ OLARAK BİR KEZ DAHA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTILAR.

Bir gururda Okul Sporları Türkiye Kürek Şampiyonası Yarışlarında ''Türkiye  Şampiyonu'' ve Türkiye 2.si olan öğrencilerimizden bizlere hediye.
2023 YILI BİZİM YILIMIZ OLDU. TÜRKİYE KÜREK ŞAMPİYONASINDA  ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1'Sİ VE TÜRKİYE 2'Sİ OLARAK BİR KEZ DAHA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTILAR.

6-7 Haziran 2023 tarihlerinde İstanbul ilinde yapılan '' Türkiye Kürek Şampiyonasında''  Genç Kızlar A, Ferdi 1x Durgunsu kategorisinde Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi öğrencimiz, geçen yılın Türkiye 2.si, bu senenin Türkiye Şampiyonu olan ve Spor'un En'leri Ödülüne layık görülen azimli öğrencimiz Sude AKAN ve Genç Erkekler B, Ferdi 1x Durgunsu kategorisinde de yine aynı okulumuz Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisemizin öğrencisi Evren BAŞ Türkiye 2.si olarak yüzümüzü güldürdüler, gönlümüzü onlar da fethederek, göğsümüzü kabarttılar. Bu vesileyle gurur duyduğumuz öğrencilerimizi  yarışmalara hazırlayarak, Türkiye Şampiyonluğu yolculuklarında onları yetiştiren Antrenörleri Yücel ALTUN'u da tebrik ediyoruz.  

2023 Yılı adeta bizim yılımız oldu. Eğitim Bölgemizin kıymetli öğrencileri, sportif faaliyetlerde elde ettikleri başarılarından (Atletizm, Kürek, Güreş, Judo...gibi) tutun da edebiyat, resim,  şiir, karikatür, teknoloji, merkezi sınavlarda elde ettikleri başarılar ile akademik başarılara kadar her yönüyle hepimizin yüzlerini güldürdüler. Hepimizi gururlandırdılar. Öğrencilerimizin emek, çaba ve azimlerine saygı duyuyor, her zaman her yerde yürekten destekliyoruz. Eğitim Bölgemizdeki 3781 Öğrencimizin de her birisiyle ayrı ayrı gurur duyuyor, hepsini de çok çok seviyoruz.

Sporcu öğrencilerimiz; 2023 Yılı Haziran ayı başlarından itibaren ülkemiz genelinde hemen hemen her kategoride yapılan ulusal düzeydeki yarışmalarda elde ettikleri Türkiye Şampiyonluğu dereceleri ile kupalarla ve madalyalarla İlçemize dönerek bizleri gururlandırdılar. Öğrencilerimizin hepsini yürekten kutluyor, alınlarından öpüyoruz.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Yılmaz CEYLAN; başta üstün başarı ve gayretleriyle, çeşitli kategorilerde ulusal düzeyde Türkiye Şampiyonluğu dereceleri elde ederek gurur duyduğumuz kıymetli öğrencilerimizin hepsine, Öğrencilerimizi yarışlara büyük bir emekle hazırlayan kıymetli Öğretmenlerimize ve Antrenörlerimize, Eğitim Bölgemizin Okul/Kurum Müdürlerine, okullarımızda görev yapan öğrencilerimizin başarılarını yürekten destekleyen ve sevinçlerine ortak olan öğretmenlerimize, okul/kurum çalışanlarımıza ve kıymetli velilerimize yürekten teşekkür ederek, ilçemizdeki bütün öğrencilerimize muvaffakiyetler dilediler.

10-06-202310-06-202310-06-202310-06-202310-06-2023

Hamidiye Mahallesi Okullar Caddesi No 48 Gerze/Sinop - 0368 718 16 13

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.